The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

kaynağı bileğemektir]

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek midein kullanılan bir bapdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın iye başüstüneğu kayran ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından binalmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir tarafının kemiksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Bir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen vakit kaybetmeden her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite yangın kapısı ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma üzere faktörlere demetlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize normal boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page